1890年-2020年

: AmaUncle Large Gaming Mouse Pad Mouse Mat Wheels of The System with Medieval Old Human Body Animation Device Gaming Mouse Anti-Slip Rubber Mousepad for Laptop 23.6 x 11.8 inch : Office Products. 【Extra Large Mouse Pad】 - Measures in 23.6x11.8 inches / 60x30 cm ; 35.4x15.7 inches / 90x 40 cm, it can fully cover your keyboard and mouse for professional office work or gaming. 。 【 Comfortable 】 - The silky smooth surface and the thick rubber base provide a comfortable, soft touch that protects your hand from abrasive damage while maintaining excellent speed and control or productivity during play and work. 。 【 Washable and Portable 】 - When you need a cup of coffee or food while playing or working, don't worry about splashing, because it is washable and easy to clean. If you want to go out, you can fold or roll the mouse pad for easy carrying. 。 【 Save Your Money 】 - Spend less money to purchase a desk pad as conference mat, computer desk pad, to your childrens as writing pad, also which can be used as a mouse pad or serving pad. 。 【Customer service】 - If any problem, please contact us,we will provide service for you till satisfied with us. 。 Desk Mat & Pad Benefits and Highlights。 Material。 Made of high-quality rubber, with delicate and durable hem, stylish and thin appearance.。 Design。 Provide a smooth surface for effective and uninterrupted use of the mouse.。 Easy to clean。 Wipe with a damp cloth for easy cleaning.。 Widely Used。 The desk mat also can using the mouse, and will not move once placed on a desk due to its non-slip backing. This protective mat is large provide enough space to organize your Laptop, keyboard, mouse, sketchbook or journal, no more mess!。 This desk mat can be used in homes, Internet cafes, offices and other places. The large size can be used to place computers, keyboards, mice, and other decorative items with non-slip.。 Convenient Design Desk Mat。 Our desk mat come in different colors for you to choose from.。 When you don't need it, you can roll it up and hold it, so it won't take up space.。 Different Size Options。 Size: we have 2 different size:。 60 x 30 cm (23.6'' x 11.8'')。 90 x 40 cm (35.4'' x 15.7'')。 Package include: 1 x Desk Pad。 。 。 。