1890年-2020年

Blade Hawks RGB Gaming Mouse Pad Computer Keyboard Mouse Mat Anti-Slip Rubber Base 31.5 X 12 Inch LED Soft Extra Extended Large Mouse Pad

: Blade Hawks RGB Gaming Mouse Pad, LED Soft Extra Extended Large Mouse Pad, Anti-Slip Rubber Base, Computer Keyboard Mouse Mat - 31.5 X 12 Inch : Office Products. LARGE AND PERFECT SIZE. The size of 31.5 x 12 x 0.2 inch will fit your desktop perfect and provide perfect movement space. This large gaming mousepad is suitable for all types of keyboards and mouse, offering plenty of room for your operation. Best idea for game or work 。 RGB BACKLIT MOUSE PAD. This gaming mouse pad features 10 lighting modes: includes 7 kinds of static lighting modes and 3 dynamic lighting modes, making your game atmosphere warmer and more atmosphere. And it has power off memory function remembers your last mode selection 。 EASY TO USE, PLUG AND PLAY. This extended mouse pad is powered by USB, plug and play, no driver required. One button control light modes. Press one time to change the lighting mode, press twice to change the brightness, press and hold about 3 seconds turn ON/OFF 。 ULTRA SMOOTH AND WATERPROOF SURFACE. It features a high quality micro-textured enhances gaming experience , allowing you to enjoy the ultimate precision in the most passionate game. Waterproof surface water resistant coating, effectively prevent accidental damage from spilled liquid 。 Non-slip Rubber Base. Dense shading and non-slip rubber base can firmly grip the desktop. If you have any problem, please contact with us. 。