1890年-2020年

: Superman Supergirl Cute Chibi Character Low Profile Thin Mouse Pad Mousepad : Office Products. This mouse pad adds an awesome personalized touch to your computer. The cloth and low profile design is comfortable on your hand and wrist, and the smooth surface can be easily cleaned. 。 The mouse pad includes the design shown, printed from edge to edge using durable and vibrant inks. 。 It is approximately 9.3" (23.6cm) x 7.8" (19.8cm) x 0.13" (0.3cm) (thickness) in size, and will work with all mouse types. 。 OFFICIALLY LICENSED: Superman products sold by Graphics and More are guaranteed authentic, high quality and officially licensed by Warner Bros. Proudly printed in the USA. SUPERMAN and all related characters and elements & TM DC Comics (s19) 。 A Graphics and More product. 。 About The Product:。 This mouse pad adds an awesome personalized touch to your computer. The cloth and low profile design is comfortable on your hand and wrist, and the smooth surface can be easily cleaned. The mouse pad includes the design shown, printed from edge to edge using durable and vibrant inks. It is approximately 9.3" (23.6cm) x 7.8" (19.8cm) x 0.13" (0.3cm) (thickness) in size, and will work with all mouse types. Copyright Graphics and More.。About The Design:。 Superman was created by Jerry Siegel and Joe Shuster. The timeless story of an alien baby sent to Earth from the dying planet Krypton, Superman has appeared in countless DC comics, cartoon, movies, and much more, fighting for Truth and Justice. If you're a fan you’ll love this official Superman product! 。 。 。