1890年-2020年

Connector DB25 D-SUB Male Adapter 25-pin Port Adapter to Terminal Connector Signal Module Db25 Breakout Board Solder-Free with case Male Connector, DB25 with case

Connector DB25 D-SUB Male Adapter 25-pin Port Adapter to Terminal Connector Signal Module Db25 Breakout Board Solder-Free with case(Male Connector, DB25 with case): Electronics. Buy Connector DB25 D-SUB Male Adapter 25-pin Port Adapter to Terminal Connector Signal Module Db25 Breakout Board Solder-Free with case(Male Connector, DB25 with case): Connectors & Adapters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. DB25-m2 Male adapter plate signal module. 。 Connector DB25 adapter terminals to facilitate the project, site commissioning equipment. 。 The screw terminal block wire range is 24-12awg, and the pitch is 5. 08mm. All-copper DB9 socket, anti-oxidation, contact better. 。 Weight : 70G 。 Package content : 1 x DB25 adapter with 1X case 。 。Product name : DB5 adapter; 。Total Size : 7 x 57 x 4mm/" x ." x 1"(L*w*h) 。Fixing Hole diameter : mm; fixing Hole center distance : mm/0. 4 inch 。Material : metal, electric part; color : black, Green 。Weight : 70G Package content : 1 x DB5 adapter with 1X case 。DB9 male / female connector to screw terminals. High quality RoHS compliant assembly. 。 。 。