1890年-2020年

PU Leather Office Desk Mouse Mat with Full Grip Fixation Lip Table Blotter Desk Pad Protector Waterproof Gaming Writing Mat-White 70x40x2cm DM&FC Large Mouse Pad

DM&FC Large Mouse Pad, PU Leather Office Desk Mouse Mat with Full Grip Fixation Lip, Table Blotter Desk Pad Protector Waterproof Gaming Writing Mat-White 70x40x2cm: Office Products. Buy DM&FC Large Mouse Pad, PU Leather Office Desk Mouse Mat with Full Grip Fixation Lip, Table Blotter Desk Pad Protector Waterproof Gaming Writing Mat-White 70x40x2cm: Mouse Pads - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material: 3 Layers, First: Pu Leather, Which Make It Smooth And soft; Second: Hard Pvc, Which Can Fixed shape; Last Layer Is Frosted Anti-slip Bottom, So The Desk Mat Can Close To The Table perfectly. 。 Feature: Full Lip Of The Desk Mat With Edge-locked,Arc Angle Lip Wraps The Edge Of The Desk, Effectively Buffer The Rub Between Desk And Body, And Protect Your Clothing Out Of Scratch With Desk Edge, Also Protect Your Elbow Perfectly,It Can Also Prevent Mat shift. 。 Waterproof surface, If you accidentally spill something on the table mat, It can be easily wiped with paper or towels 。 Wide surface area, With enough room for your laptop, Keyboard, Mouse, Sketchbook or journal 。 The outside height of the lip: 2 cm. 。 Are You Worried Of Your Beautiful Glass Desktop Or Wooden Desktop Will Be Scratched During Use The Mouse, Keyboard Or Other things?。 Are You Tired Of The Mess Of Your Working Desk?。 Are You Feeling Uncomfortable When You Write On The Desk?。 If You Have These Problems, Our Desk Covers Provide Good Choices For You!。 This Desk Pads Are Made Of Heavy-duty, Durable Pu Leather, Protect Your Desktop From Laptop, Keyboard, Mouse Or Other things。 Waterproof Surface, If You Accidentally Spill Something On The Table Mat, It Can Be Easily Wiped With Paper Or towels。 Soft Surface Provides Nice Tactile Feel, Along With Non-glare Surface Enables Smoother writing。 It Has No Unpleasant Smell, Come With Roll Flat And Not Folded, With A Tie, Which You Can Take It To Anywhere Easily。 This Protective Mat Is Large Enough To Organise Your Laptop, Keyboard, Mouse, Sketchbook Or Journal, No More Mess!。 。 。 。

PU Leather Office Desk Mouse Mat with Full Grip Fixation Lip Table Blotter Desk Pad Protector Waterproof Gaming Writing Mat-White 70x40x2cm DM/&FC Large Mouse Pad