1890年-2020年

: Large Gaming Mouse Pad Ba-pe Shar-k Mousepad Non-Slip Rubber Fancy Mousepad Rectangle Mouse Pads for Computers Laptop 30x15.7 Inch : Office Products. 【30x15.7 Inch Large Extended Mouse Pad 】 - The Mouse Pad Is Large Enough For Your Mouse, Keyboard And More. It Offers Plenty Of Room For Gaming Or Office Works All While Protecting Your Desk. 。 【Ultra Smooth Surface, Accurate And Controllable 】 - Optimized For Fast Moving While Maintaining Excellent SPEED And CONTROL During Gaming. The Mouse Pad Offers A Smooth Tracking Surface For Your Mouse. 。 【Water-Resistant Surface, Anti-slip Rubber Base 】 - Waterproof Coating Prevents Damage From Spilled Drinks Or Other Accidents. Heavy Duty Rubber Base Prevents It From Sliding Around On The Desk While Using It. 。 【Unique Design】Interesting Unique Design Personalized Custom Mouse Pad, Give You A New Feeling For Your Office Life. 。 【Lightweight, Durable Design 】 - Professional Gaming Mousepad Brings The Most Comfortable Gaming And Working Experience You've Ever Had. The Lightweight, Durable Design Stands Up To Years Of Use. Best Gifts For Your Friends For Thanksgiving, Christmas, New Year And Other Holidays. 。 Ba-pe Shar-k Large Gaming Mouse Pad Description 。★Superior Control For Lethal In-game Accuracy. 。★The MRS-LI Gaming Mouse Pad Is A High Endurance Cloth Mouse Mat For High-DPI Gaming Mice. Reinforced Stitched Edges Guard Against Surface Peeling, While The Textile-weaved Surface Gives Superior Control For Lethal In-game Accuracy. 。★The Textile-weave Surface Is Designed For Pixel-precise Targeting And Low Friction. 。★The Stitched Edges Guard Against Surface Peeling. 。★The Anti-skid Rubber Base s It Stay Securely In Place.。 。 。 。