1890年-2020年

30.5 x 11.5 x 5mm Stratagem Gravitas 5mm Ultrathick Waterproof Gaming Deskpad

Stratagem Gravitas 5mm Ultrathick Waterproof Gaming Deskpad, 30.5' x 11.5' x 5mm: Office Products. Buy Stratagem Gravitas 5mm Ultrathick Waterproof Gaming Deskpad, 30.5" x 11.5" x 5mm: Mouse Pads - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Create a spacious play area that's extra-comfortable and easy on wrists and elbows 。 Soft and durable uncoated microfiber surface built for control with a luxurious 5mm thickness 。 Waterproof neoprene keeps desks safe from spills and prevents moisture from wicking to peripherals 。 Extra-large size provides plenty of room for your mouse and keyboard--or laptop! 。 Features non-slip textured rubber backing that stays secure and a strong border of high-contrast reinforced stitching that adds shape and longevity 。 Game with gravitas.。 The Gravitas deskpad is our thickest deskpad yet, keeping you comfortable and in control throughout long game sessions. Commanding a spacious 30.5" length, a 11.5" width, and a cushioned, luxurious 5mm thickness, the Gravitas deskpad creates a spacious play area that's extra-comfortable and easy on wrists and elbows. Lay it down under your keyboard, mouse, laptop or other peripherals, then spread out and game on.。 。 Why You'll Love It: The Gravitas deskpad boasts an ultrathick 5mm profile that provides superlative cushioning and wrist support. Featuring the same soft and durable microfiber weave as our other deskpads, the Gravitas provides the same level of control, but with an added perk: the neoprene core and rubber backing make it completely waterproof, which protects your desk from spills and your peripherals from wicking moisture. The microfiber's fine texture and steady glide maintains mouse momentum and improves tracking on both low and high sensitivities, while the non-slip rubber backing stays put during frenetic combat. The edges are reinforced with high-contrast red stitching to maintain shape and increase longevity.。 。 。 。