1890年-2020年

Transparent Saco Chiclet Keyboard Skin for HP Envy 14 Spectre Ultrabook

Saco Chiclet Keyboard Skin for HP Envy 14 Spectre Ultrabook - Transparent: Computers & Accessories. Buy Saco Chiclet Keyboard Skin for HP Envy 14 Spectre Ultrabook - Transparent: Keyboard Skins - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Flexible,washable, easy to apply and remove for cleaning or disinfecting 。 Feels great to touch, keeps your keyboard new and fashionable 。 Keep out dirt, food, dust, liquid, and other junk from your keyboard 。 No glue, static cling, flexible, washable, easy to fix & remove 。 Waterproof and dustproof, protect your keyboard against everyday spills 。 It is made of premium high quality silicone rubber material. Simple installation, stays on keyboard directly without paste or cut unlike the universal keyboard which falls out every time. Maintains natural typing feel, soft on fingers. Removable and washable, works effectively to prevent germ spread. Prevents the keys from general wear and tear caused by everyday use. Translucent material that allows back light to shine through (except full black) this feature is supported in clear and black with clear models.(GO03) 。 。 。