1890年-2020年

T +SQ-C29 AG SONARQUEST Silver Plated EU Power Plug IEC Carbon Fiber Metal Chassis Connector Transparent SQ-E29 T AG

SONARQUEST Silver Plated EU Power Plug + IEC Carbon Fiber Metal Chassis Connector Transparent SQ-E29(AG) T +SQ-C29(AG) T: Electronics. Buy SONARQUEST Silver Plated EU Power Plug + IEC Carbon Fiber Metal Chassis Connector Transparent SQ-E29(AG) T +SQ-C29(AG) T: Connectors & Adapters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Cryo Treated \Red Copper\ Diy Power Connector \ Audio Grade/Metal case Carbon fiber 。 EU Power Plug Connector 。100% brand new and high quality 。Voltage : 10A/20V~16A/12V 。Accommodates cable: 10mm - 21mm 。Package: Male and Female US Plug ,IEC Connector one set 。Cable stationary use inlaid brass nut plastic clip,Can withstand 30KG weight. 。Front use German Polycarbonate,High temperature resistant,Impact resistant,Flame retardant,Environmental protection plastic. 。Shell is 40MM Solid Green phosphor copper rod after CMC numerical control machining,Bright chrome plating processing. 。Combining with carbon fiber shell Strong electromagnetic shielding.The frequency of the sound level, background degree have very big improvement. 。 。 。