1890年-2020年

Logic Pro X Keyboard Cover for MacBook Pro with Touch Bar 13 & 15 Editors Keys Skin

Logic Pro X Keyboard Cover for MacBook Pro with Touch Bar 13' & 15' | Editors Keys Skin: Computers & Accessories. Logic Pro X Keyboard Cover for MacBook Pro with Touch Bar 13" & 15" | Editors Keys Skin: Computers & Accessories. Protection for your MacBook Pro with TouchBar (13" & 15") 。 Edit 50% Faster in Logic Pro X 。 Also Fits Apple Magic Keyboard 。 Over 200 Shortcuts for Apple Logic Pro X 。 Used by thousands of producers worldwide. 。 Apple Logic Pro X Keyboard Cover for MacBook Pro with Touch Bar and Magic Keyboard. The new cover for Apple Logic Pro X helps you to edit your audio faster and get better results. The new Logic Pro X cover has been designed specifically for the new 13" and 15" MacBook Pro with Touch Bar, so you will get full protection against dust and spills as well as gaining faster audio editing. The Apple Logic Pro X Keyboard Cover includes custom editing buttons for the default keyboard layout for Logic Pro X. 。 。 。

Logic Pro X Keyboard Cover for MacBook Pro with Touch Bar 13 /& 15 Editors Keys Skin