1890年-2020年

Power Strip Adapters Set of 10

Power Strip Adapters (Set of 10): Electronics. Organize and remain clutter Free! 。 Use every Outlet on your Stripe 。 Must have for the whole family 。 Power Strip Adapters! Set Of 10 Today's electronics are tying up outlets and power strips alike where all the plugs won't seem to fit. Our Power Strip Adaptorsfree up the plugs that big, bulky transformers would cover. Each UL approved 3-prong plug and cord is 14 1/2 long and moves the transformer away from the outlets- keeps all of the family's phones, music players and laptop charged and working. Features: Set Of 5. 3 Prong Plugs. Cord Is 14 1/2 Long. UL Approved. Color: Black. 。 。 。