1890年-2020年

NA 4 Pin 2 RCA PCB Mount Female Output Jack Connector 2PCS Plug: Electronics. Buy NA 4 Pin 2 RCA PCB Mount Female Output Jack Connector 2PCS Plug: Connectors & Adapters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Product Name: AV concentric plug; Type: 2 RCA female outputs 。 Size: 27 x 23 x 21 mm / 1.1 '' x 0.9 '' x 0.83 '' (L * W * T) 。 Material: plastic, metal; main color: white, black, silver tone 。 Weight: 8g 。 2 RCA female sockets on the one panel.Great for connecting short RCA cables to become one long cable.Panel mount installed in various electric appliances, like TV, DVD, computer, speaker, etc. 。 。 。