1890年-2020年

EU Enter Russian French Spain Italian English Layout for MacBook New Air 13 with Retina Keyboard Cover-EU Spanish-: Computers & Accessories. Buy EU Enter Russian French Spain Italian English Layout for MacBook New Air 13 with Retina Keyboard Cover-EU Spanish-: Keyboard Skins - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Certification:CE,Thickness:1mm,Application Size:Laptop Keyboard 。 Applicable Models:MacBook Air,Package:No,Products Status:Stock,Material:Silicone 。 Function:Dustproof,Function:Waterproof,Condition:100% brand new,Quality:High 。 Compatible for:New Macbook Air 13 13.3 inch 2018 2019,Model:A1932,Keyboard Version:EU enter,Alphabet:Russian,French,PT,English ect. 。 Model number:A1932-EU,Colors:Black,Silicone:Soft 。 。Certification:CE。Thickness:1mm。Application Size:Laptop Keyboard。Applicable Models:MacBook Air。Package:No。Products Status:Stock。Material:Silicone。Function:Dustproof。Function:Waterproof。Condition:100% brand new。Quality:High。Compatible for:New Macbook Air 13 13.3 inch 2018 2019。Model:A1932。Keyboard Version:EU enter。Alphabet:Russian,French,PT,English ect.。Model number:A1932-EU。Colors:Black。Silicone:Soft 。 。 。