1890年-2020年

with Multi-Touch Surface Design Skinz Premium Vinyl Decal for The Apple Magic Mouse 2 Wireless, Rechargable Blotted Purple 896 Absorbed Watercolor Texture

Blotted Purple 896 Absorbed Watercolor Texture - Design Skinz Premium Vinyl Decal for The Apple Magic Mouse 2 (Wireless, Rechargable) with Multi-Touch Surface: Computers & Accessories. Buy Blotted Purple 896 Absorbed Watercolor Texture - Design Skinz Premium Vinyl Decal for The Apple Magic Mouse 2 (Wireless, Rechargable) with Multi-Touch Surface: Keyboard Skins - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Fits the Apple Magic Mouse 2 (Wireless, Rechargable) with Multi-Touch surface - The Top Skin will fit the Magic Mouse 1 as well, but the bottom skin is made for the new Thunderbolt Charging Magic Mouse 2. 。 Skin does not affect the Multi-Touch surface. Precision-cut for easy installation. Removable when desired! Dual-Layer Construction. Matte Lamination applied over graphic for extreme lifetime. 。 Air-Release adhesive backing to prevent air-bubbles during application. 。 Waterproof and dustproof, protect your keyboard and mouse against spills, dust, and other contaminants. 。 Each skin is created carefully with a comprehensive three-layer production process using 3M materials that ensures the highest quality finished product. It begins with a patented Air-Release Adhesive backing that prevents air-bubbles from occurring during the installation process. Once the graphic is printed by our state-of-the-art equipment, we apply a crystal-clear lamination layer in our soft-matte or high-gloss finishes that protects your skin from daily abrasion & abuse. 。 Fits the Apple Magic Mouse 2 (Wireless, Rechargable) with Multi-Touch surface - The Top Skin will fit the Magic Mouse 1 as well, but the bottom skin is made for the new Thunderbolt Charging Magic Mouse 155 。 。 。