1890年-2020年

Black Broonel Active Stylus Compatible with The HP Touchsmart tx2

Broonel Active Stylus Compatible with The HP Touchsmart tx2 (Black): Computers & Accessories. Buy Broonel Active Stylus Compatible with The HP Touchsmart tx2 (Black): Styluses - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. No Driver required & Use Directly: Touch screen Powered by N-Trig Technology, no driver or Bluetooth setting required. You only need to put an AAAA battery (included, Up to 18 months battery life) into the pen then it will work right away. 。 Two Side Buttons: Aluminum Stylus Pen with Right-click and Erase buttons like original pen, perfect for taking note and sketching apps. It can completely replace the mouse in the use process. 。 Simple and stylish digital pen can be used for hand writing, drawing, marking, signing and making notes anytime and anywhere by artists, architects, officers, teachers, students and children. 。 Use our Broonel pen compatible with the with most apps like OneNote, Microsoft Office, Adobe Suite, Sketch able, Bluebeam Revue, Draw board, CorelDraw, and Staff pad 。 24 Month Warranty and instructions included 。 Now better than ever, the new Broonel Active pen compatible with hp models and delivers the most natural writing and drawing experience. With tilt[1] support for shading, 4,096 levels of pressure sensitivity, and virtually no lag. Create uninterrupted Write and draw with precision ink on one end and a rubber eraser on the other. Tilt your Surface Pen to shade your sketches just like you would with a graphite pencil, using the pen tip that feels right[1]. Write and draw naturally Sketch and shade with precision with 4,096 pressure points that respond to the lightest touch. Ink flows directly from the tip of your Pen to your screen with virtually no lag. Bring your vision to life Compose a song, make an animated short, take notes, and draw 3D CAD designs. Use Surface Pen with apps like OneNote, Microsoft Office, Adobe Suite, Sketchable, Bluebeam Revu, Drawboard, and Staffpad[2]. Express yourself Choose the colour that best expresses your style. Our broonel Pen comes in 2 colours— Black, Grey —that coordinate with Surface accessories. Features 。 。 。