1890年-2020年

Broonel Grey Fine Point Digital Active Stylus Pen Compatible with The ASUS ZenBook 13 Ultra-Slim Durable Laptop 13.3”: Computers & Accessories. Buy Broonel Grey Fine Point Digital Active Stylus Pen Compatible with The ASUS ZenBook 13 Ultra-Slim Durable Laptop 13.3”: Styluses - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Designed to work with both IOS & Android Tablet PC & Smartphones. 。 Electronic Active Stylus built with a 2.3mm nib to deliver an accurate writing and sketching experience on tablets & smartphones. 。 An adjustable nib allows for variating sensor depth, leading to more accurate depth of field. 。 No Bluetooth Required, just connect included battery's and ready for use. 。 Includes 1 x AAA Battery 。 Official Broonel Electronic Active Precision Stylus 。 。 。

Broonel Grey Fine Point Digital Active Stylus Pen Compatible with The ASUS ZenBook 13 Ultra-Slim Durable Laptop 13.3/”