1890年-2020年

Portable LED Light Table Tracer Board Artcraft Light Pad for Artists Drawing DIY Painting Sketching Tattoo Animation Designing 4mm Zippem Ultra-Thin

Zippem Ultra-Thin(4mm) Portable LED Light Table Tracer Board Artcraft Light Pad for Artists Drawing DIY Painting Sketching Tattoo Animation Designing: Computers & Accessories. Zippem Ultra-Thin(4mm) Portable LED Light Table Tracer Board Artcraft Light Pad for Artists Drawing DIY Painting Sketching Tattoo Animation Designing: Computers & Accessories. Portable & Ultra-thin Design: With extremely thin and lightweight design, you can carry and store the A4 LED light box easily 。 Type: Third gear dimming,Specifications: A4, 240 x 148mm,For Third Gear Dimming Types,There are 3 level brightness options for you via the touch sensor switch button. It will be quite easy for you to adjust the brightness as you need. 。 Can be connected to the charging treasure, computer, power plug power 。 USB Powered Cable: With the USB cable contained in package, you can power the light box from any computer, power bank or USB plug that connects directly into a wall outlet 。 Package Content: 1 x A4 Copy Station, 1 x USB Data Cable, 1 x Power Plug, 1 x Instructions, 1 x Neutral Paper Packaging 。 Material: Plastic。Color: As Picture。Size: 33.5 x 23.3cm/13.2 x 9.2inch。Thickness: 4 mm。Product Type: LED Copy Station。Type: Third gear dimming, Non-dimmable。Specifications: A4, 240 x 148mm。Light Source: LED。Working Voltage: 5V。Rated Power: 2.5W。Quantity: 1 Pcs。Features:。Lightweight, portable, LED light source, soft and not glare.。3 files dimming, easy to operate.。Can be connected to the charging treasure, computer, power plug power.。Package Content: 1 x A4 Copy Station, 1 x USB Data Cable, 1 x Power Plug, 1 x Instructions, 1 x Neutral Paper Packaging。Note: Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item. 。 。 。