1890年-2020年

Smart Graffiti Draft Electronic Tablet Artboard Hand Haoyushangmao LCD Tablet Paint Board Erasable Blue Sketchpad White Color : 10.2 Blue

: Haoyushangmao LCD Tablet, Smart Graffiti Draft Electronic Tablet, Artboard Hand, Paint Board Erasable, White, Blue Sketchpad (Color : 10.2 Blue) : Computers & Accessories. : Haoyushangmao LCD Tablet, Smart Graffiti Draft Electronic Tablet, Artboard Hand, Paint Board Erasable, White, Blue Sketchpad (Color : 10.2 Blue) : Computers & Accessories. 1. Artboard function: one-button clear, anti-erase lock, free graffiti, eye protection LCD. 。 2. Innovative technology tablet, develop the right brain and create an art brain box to create the brain. 。 3. Waterproof, anti-aging wear 。 4. You can clear it without an eraser. 。 5. Light carrying, shoulder load is small, thickness is about 3 cm, can be loaded into the school bag, can be added to the book. 。 Multi-function drawing board。Applicable age: 3 years-12 years old。material: plastic。Applicable gender: neutral。Size: look at the details。Product size: 240x154x9mm。Screen size: 175x 125mm。Small 8.5 inch。Product Size: 275x183x10.2mm Screen Size: 211x153mm。Large 10.2 inch。 。 。 。