1890年-2020年

fukjem Tablets Kids LCD Graffiti Writing Tablet Digital Electronic Handwriting Drawing Board Graphics Tablets: Computers & Accessories. Buy fukjem Tablets Kids LCD Graffiti Writing Tablet Digital Electronic Handwriting Drawing Board Graphics Tablets: Graphics Tablets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Mild color, reduce harm to your eyes, no radiation 。 Perfect for school, office, home use or other use 。 The tablet can greatly save paper and contribute to environmental protection 。 Clear screen with just one button 。 It's suit for kids writing, drawing, office memo board, message board and as a comunication tool for deaf mute 。 Specification:。Material: Plastic 。Color: Blue, Red, Black, Green, White, Pink。Type: 4.4inch, 8.5inch。Size 1: 116x86x5mm/4.6x3.4x0.2inch。Size 2: 226x146x4.5mm/8.9x5.7x0.2inch。Quantity: 1Pc 。Features:。It's suit for kids writing, drawing, office memo board, message board and as a comunication tool for deaf mute.。Mild color, reduce harm to your eyes, no radiation.。Ultra-slim and compact design, easy to carry and can be easily slided into your briefcase, backpack, or other bag.。Perfect for school, office, home use or other use.。The tablet can greatly save paper and contribute to environmental protection.。Clear screen with just one button.。Package Content: 。1 x Handwriting Drawing Pad。1 x Stylus Pen。 。 。 。