1890年-2020年

Fridge Note or Office 8.5-inch LCD Writing Tablet Erasable Ewriter Memo Tablet Electronic Drawing Pads Blue Smilvy Digital Handwriting Pad Doodle Board for School

8.5-inch LCD Writing Tablet Erasable Ewriter Memo Tablet Electronic Drawing Pads, Smilvy Digital Handwriting Pad Doodle Board for School, Fridge Note or Office (Blue): Computers & Accessories. Buy 8.5-inch LCD Writing Tablet Erasable Ewriter Memo Tablet Electronic Drawing Pads, Smilvy Digital Handwriting Pad Doodle Board for School, Fridge Note or Office (Blue): Graphics Tablets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ✍Easy to carry: ultra-thin, lightweight, easy to leave a message, office, learning.Boxed; 。 ✍Erase button-Erase your image with the touch of a button(Can erase partial images) 。 ✍High precision writing: writing fluency, 100% hard brush calligraphy effect, perfectly reflect your writing style. 。 ✍Versatile: business office, daily records, memos, notes, messages, calligraphy exercises, calculations, drawings, etc. 。 ✍Convenient and practical: Tap Erase key to erase the writing does not need power to maintain, clear consume a little power, single button battery (CR201) can be used for about three years. 。 Specifications:/    。    Ultra thin, only 5 mm thick。    Replaceable batteries。    Durable, shatterproof plastic LCD。    Pressure-sensitive writing surface。    Material: ABS + PC + LCD LCD screen;。    Size: 214 × 14 × 5MM。   LCD Screen Size:.5inches,。Use Guide。    Erase button, Press the button to delete the contents of writing, Cannot delete please replace the cell.。    Cell box, when replacing the cell can be pulled out in the direction of the arrow.。Attention。    Do not expose to sunlight.。    Do not wash.。    Keep away from fire.。    Do not scrape the surface with hard objects.。ing points:。    Paperless。    Suitable for business people,designers,engineers,teachers and doctors.。    Family massage board。    Used as a family message board, can be placed on the table and desk.。    Students` learning tool。    Class notes, drafts, and scientific equations to solve mathematical problems.。    Unspoken words。    Light and easy to carry, and can be reused, help deaf people communicate easier.。Package Content:。    1x LCD Writing Tablet。    1x Pen。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。