1890年-2020年

Lenovo S5000, Black Navitech Security Anti Theft Adjustable Bracket with Steel Combination Cable Lock Compatible with The Lenovo S5000

Navitech Security Anti Theft Adjustable Bracket with Steel Combination Cable Lock Compatible with The Lenovo S5000 (Lenovo S5000, Black): Computers & Accessories. Buy Navitech Security Anti Theft Adjustable Bracket with Steel Combination Cable Lock Compatible with The Lenovo S5000 (Lenovo S5000, Black): Graphics Tablets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Tough lock head that fits seamlessly into a wedge lock slot, comes with destop stand for easy storage and use 。 Unique lock engagement creates the strongest connection between the lock head and slot which is attached to a 2 meter long cable with lop end to secure to desks / stand / columns etc 。 Resettable 4-wheel number code with 10,000 possible combinations 。 Push-button design for one-handed engagement to easily attach lock 。 Carbon steel cable is cut-resistant and anchors to desk, table or any fixed structure 。 Reinforced metal bracket holds the entire Laptop / Tablet PC and is secured with a combination lock and steel cable for maximum security.Includes a full utility set for lock deconstruction allowing for best fit possible while maintaining heavy duty protection.Strong steel cable provides the strong physical security required for on shelve display while allowing enough length for practical use.Easy click safe style lock allows easy quick detachement of tablet from lock.Ideal for 7" - 13" devices. 。 。 。