1890年-2020年

12pcs 24K Gold Speaker Banana Plug Audio Jack Connector: Electronics. Type: high-quality Ytuomzi banana plug 24 k gold plated | High clamping force by the spring-mounted blades Audio Adapter/Converter 。 Material : Pure Copper., gold plated, Pure copper made, non-magnetic. 。 Package Included: 6pairs ( 6 black + 6 red) 。 Accommodate cable with wire size up to 4mm, Double screws locking, no soldering., Accepts 8AWG to 20AWG speaker wire 。 Double screws locking,sold by Too Goods, please check before adding to your cart 。