1890年-2020年

Summerone Computer Gaming Headset Headset Gaming Headset with Microphone with Microphone 7.1-Channel Vibration Adjustable: Video Games. 【UNIVERSAL COMPATIBILITY】Support PlayStation 4, New Xbox One, PC, Nintendo 3DS, Switch, Laptop, PSP, Tablet, iPad, Computer, Mobile Phone. Please note you need an extra Microsoft Adapter (Not Included) when connect with an old version Xbox One controller. 。 【SUPERIOR SOUND QUALITY】With high quality stereo and intelligent extreme bass enhances sound clarity, bring you amazing audio experience. 。 【NOISE-CANCELING MICROPHONE】 The mic is flexible for exact positioning to clearly collects desired voice for prompt & clear teammate communication, meanwhile removing unwanted background noise. The long flexible mic is designed very convenient to adjust the angle of the microphone. 。 【HUMANIZED DESIGN】Soft skin-friendly leather ear pads and adjustable ergonomically designed headband make the headphones comfortable for long-time wearing. 。 【Adjustable Volume Mute Control】The adjustable volume mute control allows you to control the volume freely, and you can also choose to switch the mute mode to give the user a quality experience. 。 Color: black blue。Net weight: about 500G。Size: as shown in the picture。Headphone material: plastic。Plug diameter: USB。Wearing method: Head protection。Impedance: 32Ω。Cable length: 2.2m。Headphone category: gaming headset。Headphone plug type: USB。Whether by wire: Yes。With or without microphone: with wheat。Frequency response range: 15-20000Hz。Headphone output source: PC。Sensitivity: 112dB / mW。Packing list: 1X headset + data cable。Usually we ship within 1 to 3 days and arrive within 9-16 days.。Only the above package content, other products are not included.。Note: Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 0.2 inch.。Horn diameter: 50mm。Frequency response: 20hz 20khz。Microphone diameter: 6.0 * 5.0 mm。Directionality: Omnidirectional。LED working voltage: DC5V soil 5%。Working current: ≤100ma。Headphone interface: usb + 3. 5mm stereo 。 。 。