1890年-2020年

Renewed CORSAIR Void PRO RGB USB Gaming Headset Dolby 7.1 Surround Sound Headphones for PC 50mm Drivers Discord White

CORSAIR Void PRO RGB USB Gaming Headset - Dolby 7.1 Surround Sound Headphones for PC - Discord - 50mm Drivers - White (Renewed): Video Games. Buy CORSAIR Void PRO RGB USB Gaming Headset - Dolby 7.1 Surround Sound Headphones for PC - Discord - 50mm Drivers - White (Renewed): Headsets - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This Certified Refurbished product is tested and certified to look and work like new. The refurbishing process includes functionality testing, basic cleaning, inspection, and repackaging. The product ships with all relevant accessories, a minimum 90-day warranty, and may arrive in a generic box. Only select sellers who maintain a high performance bar may offer Certified Refurbished products on Amazon.com 。 Microfiber mesh fabric and memory foam provide exceptional comfort 。 Legendary CORSAIR build quality ensures long term durability; Cable Length :1.8 m 。 Custom tuned 50mm neodymium speaker drivers bring the action to life with wide range and accuracy 。 Optimized unidirectional microphone with LED mute indicator reduces ambient noise for enhanced voice quality 。