1890年-2020年

7.1 Surround Sound USB Input Plug Over-Ear Headphones with Noise Isolating Microphone and Adjustable Headband for PC Computer Gamers Locust Plus SADES RGB Gaming Headset

SADES RGB Gaming Headset -Locust Plus- 7.1 Surround Sound USB Input Plug Over-Ear Headphones with Noise Isolating Microphone and Adjustable Headband for PC Computer Gamers: Video Games. 【Super Real Gaming Experience】SADES Locust Plus gaming headset maximizes the clarity of sound with 7.1 Surround technology. High-grade 40mm speakers deliver clean clear bass. Just take your gaming experience to a higher level! 。 【Super Comfortable to Wear】 The soft-leather earmuffs and elastic suspension headband can fit heads of different size, suitable for men, women, teenagers and other groups. Professional gaming headset with a super lightweight design which is less than 260g and reduces the pressure on the head. Your extreme comfort could be ensured even after a long-time wearing. 。 【Stylish Appearance Design】 Locust Plus is equipped with RGB lights on earcups, enhancing the entertainment atmosphere while you are in-game. 。 【Convenient to Control】 Locust Plus is equipped with the multifunctional in-line remote, which allows you to adjust volume/mute the microphone/transmit the lighting mode conveniently. 。 【18 MONTHS After-Sales Service】 Please kindly know that all the products would be checked or tested before shipping out to ensure a good shopping experience. We promised to bring the best quality gaming headset to our customers. 。