1890年-2020年

Headband Earphone for Computer PC Gamer Stereo Music Headphone-White Noise Cancelling Volume Control Game Headphone Stereo Over-Ear Gaming Headset MYLJX Gaming Headset for Pc

MYLJX Gaming Headset for Pc, Noise Cancelling Volume Control Game Headphone Stereo Over-Ear Gaming Headset, Headband Earphone for Computer PC Gamer Stereo Music Headphone-White: Video Games. Over-the-ear, closed-earcup design: with plush leatherette ear cushions provides extened gaming comfort. 。 High Fidelity Stereo Sound Effect: 40mm Ultra-large dynamic alloy speaker drivers, Tuned By Professtional Team, High Fidelity Stereo Surround Sound, enjoy the Wireless high quality music. 。 Boom MIC: Promotes clear commuication with other players during gameplay and folds up and oute of the way when not in use. 。 Superior Noise Cancelling Performance: Acoustic echo cancellation and noise reduction etc reduce ambient noise while talking, make far-end listener cannot hear what you said become history, just like talking face to face. 。 Line-out Music Play Mode: The Headphone Has A Standard 3.5mm Audio Jack Support Line-out Play Mode. 。 Specifics: 。 Product Name: SY830MV Gaming headset 。 Wire: 2.2m 。 Compatibility: For mobile phone, computer, tablet, PC, notebook, MP3, MP4, etc 。 Speaker Drive Unit: 40mm Alloy Speaker Drive Unit 。 Impedance: 32Ω 。 Frequency : 20Hz ~ 20KHz 。 Microphone: Omnidirectional HD Microphone 。 Sensitivity: 36dB+/-3dB 。 Tone quality audio,Quality stereo music headphone 。 Note: the newest version of headphone with dragon logo !!! 。 Package included: 。 1 * Game Headphone 。 。 。 。