1890年-2020年

5D Gravity Rocker Ergonomic Adjustable 4000DPI11 Button RGB Color Light Led Light Design for Laptop Games and Work,Black WANGCHAO Wired Mouse Game Side Button

WANGCHAO Wired Mouse Game Side Button, 5D Gravity Rocker Ergonomic Adjustable 4000DPI11 Button RGB Color Light Led Light Design for Laptop Games and Work,Black: Video Games. ● Gravity swing design: 5D rocker, ergonomic swing structure, automatic adjustment of mouse center of gravity 。 ● Custom macro programming: support 11-key customization, smarter and more personalized macro definition function, edit and enter popular game macros 。 ● Game-level sensor: It has the advantages of extended low and fast response, providing players with natural and accurate mobile positioning through accurate surface tracking. 。 ●Sleek design: The mouse adopts the curved industrial design and the contour of the button that meets the curvature of the palm. It is not only easy to use, but also has a comfortable grip and prolongs the time of your game. 。 ●GRB light effect: 16 million color gamut, cool RGB color LED breathing light, support a variety of change modes, high light effect playability 。