1890年-2020年

2.4G Optical Wireless Travel Mouse 1200 DPI Compatible with Laptop,for PC Laptop Kids Girl Gift,C Artificial Flower Wireless Mouse Cute Silent Computer Mice with USB Receiver

Artificial Flower Wireless Mouse Cute Silent Computer Mice with USB Receiver, 2.4G Optical Wireless Travel Mouse 1200 DPI Compatible with Laptop,for PC Laptop Kids Girl Gift,C: Video Games. ● Strong, Durable Long Working Range: Passed 5,000,000 times keystroke test to guarantee extra durability;2.4GHz wireless technology ensure longer working range reaching up to 10 metres (33ft). 。 ● Cute cartoon design, it is very cute . You can send it for your kids , girl friend as gift. 。 ● Silent deisgn, optical tracking technology, working on many different surfaces and ideal usage for home, office or game. 。 ● Slim & Portable Design, convenient, About 105*62*40 mm , Perfect for travelling carry and it can be easily put in to your laptop bag and ultra-space saving. 。 ● Wide Compatibility:Well compatible with Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7Mac OS X+Linux. Fits for desktop, laptop, PC 。 Package Included:。1 x Wireless Mouse。1 x USB Receiver。Feather:。Cute cartoon design, it is very cute . You can send it for your kids , girl friend as gift.。Silent deisgn, optical tracking technology, working on many different surfaces and ideal usage for home, office or game. 。Wireless 2.4 GHz mouse, comfortable touch.。Plug and play mode, no need driver。The dongle can be stored into the mouse neatly when it is not used。System support: Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows 98, Mac OS, Windows ME, Windows 8 。Specification :。Power Supply : 1 x AA Battery (Not Included)。Size : 105*62*40 mm。DPI: 1200。Button:2 buttons in default / 1 scroll wheel (middle button) 。System requirements Operation System: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7Mac OS X+Linux。Color: Bird, Flower, Bear ,Butterfly。Item: Wireless Mouse。Service: 。If you are not satisfied with our products or services, Feel free to contact us any time,We guarantee that we will give you a satisfactory solution. We are happy to receive the answer by e-mail within 12-24 hours. 。 。 。