1890年-2020年

MeterMall New 2.4G Vertical Game Remote Wireless Mouse for Ergonomics: Video Games. 2.4ghz wireless connection (USB receiver). 。 2 x AAA battery version (not included). 。 Ergonomically designed to relieve and prevent carpal tunnel syndrome. 。 Easy to use, comfortable to hold, prevent the mouse hand. 。 L/R mouse button, 2 thumb buttons and clickable scroll wheel, 2 dpi button (dpi + / dpi -). 。 Description。 Item type:Mouse。 Resolution: 800dpi; 1600 dpi. 2400 dpi。 Buttons: 4 buttons and 1 wheel (middle button) and 2 dpi (adjustable)。 Maximum working range: 10m。 Color: black + red。 Material: ABS。 Button life: 5 million times。 Power supply: 2 AAA batteries (excluding batteries)。 System requirements: Windows 98 / Me / 2000 / XP/Vista/Win 7 / Win8 / win10 or latest version。 Size: 10 * 8.5 * 7cm。 Weight: 80g (including the weight of USB receiver)。 3 power-saving modes: the first sleep lamp flashes continuously for three seconds, and then enters the second sleep in about 1 minute. The intermittent flashing lamp lasts for about 8 minutes, and then enters the third sleep, and the light is off.。 Packing list: 。 1 x Mouse。 1 x USB Receiver 。 1 x English User Manual。 Notes:。 1-3cm error might exist due to manual measurements, please kindly understand. The colors deviation might differ due to different monitor settings.。 。 。 。