1890年-2020年

XPFF Gaming Mouse Wired programmable Mouse Adjustable DPI Ergonomic Design Variable Breathing Light Waterproof and Comfortable and Durable for Laptop PC7 Key

XPFF Gaming Mouse, Wired programmable Mouse Adjustable DPI Ergonomic Design Variable Breathing Light Waterproof and Comfortable and Durable for Laptop PC7 Key: Video Games. 1. We can provide you with the highest game accuracy. New coatings to enhance your grip Laser sensors Ergonomically designed with the most accurate sensors on the market. Perfect control of the mouse. 。 2. Adjustable DPI, mouse sensitivity, scroll speed, double click speed can be changed. 。 3. Stay comfortable. Whether you are left or right, this mouse will make you feel comfortable. Its design is exquisite. This allows you to choose the type of grip that best suits you. We also added a coating to achieve perfect grip. It also prevents wrist tendonitis and affects more and more gamers. 。 4. Our internal drivers will have different effects and mouse sensitivity to create your own needs and configure the buttons to suit your needs. 。 5. Plug and play, compatible with Windows 10/8/7 XP Vista Mac Linux and so on. Our gaming mouse is built to last. This is undoubtedly a risk-free purchase, you can buy with confidence. 。 Type: Optical mouse。Mouse size: Rat (120mm)。Connection with computer: Wired。Applicable models: desktop。Photoelectric resolution: 4000dpi (dpi)。Interface: USB。Wireless transmission frequency: other。Whether to support ergonomics: support。Adjustable resolution: third gear and below。Operating distance: 1.5 (m)。Working method: Photoelectric。Roller direction: four-way roller。Features: Gaming mouse。Line length: 1.5 (m)。Product weight: 0.2 (KG) 。 。 。