1890年-2020年

3 Levels Adjustable DPI for Laptop Computer Windows/Mac Rechargeable Gaming Mouse Wireless 7 Color Dazzle Light Dual Mode Ergonomic Mouse with USB Receiver

Rechargeable Gaming Mouse Wireless, Dual Mode Ergonomic Mouse with USB Receiver, 7 Color Dazzle Light, 3 Levels Adjustable DPI for Laptop Computer Windows/Mac: Video Games. 【Easy to control multi-device】with Dual Bluetooth modes and 2.4G technology, Wireless mouse connects up to 2 devices like Windows computer, MacBook and at the same time. Easy to switch among the connected devices with the touch of a button. 。 【3 ADJUSTABLE DPI LEVELS】Among 1000, 1600 and 2400 to meet different needs, comes with a Nano receiver (stored in the back of the mouse). No need any driver, and you can plug and play the wireless mouse directly. 。 【ERGONOMIC DESIGN】Designed for long time comfort use, ergonmic grip and non-slip rubberized scroll wheel for a comfortable grip and precision control. Over 3 million times click,10m long working distance. 。

3 Levels Adjustable DPI for Laptop Computer Windows//Mac Rechargeable Gaming Mouse Wireless 7 Color Dazzle Light Dual Mode Ergonomic Mouse with USB Receiver