1890年-2020年

Metermall 2.4G Wireless Mouse USB Receiver Ultra Slim for PC Laptop Gaming Optical Mouse Green: Video Games. . 。 Specification。 Product Name: Wireless Mouse。 Type: Wireless Mouse。 Color: pink, black。 Interface: USB。 RF: 2402MHz-2480MHz。 Rated voltage: 1.5V。 Rated current: 2-20mA。 Size: 11x6x2cm。 Transmission distance: ≥10m。 Cautions:。 1.Operation distance is closely related to the environment.。 2.Battery life may be different for personal habit of using mouse.。 3.In case of mouse failure,please check battery power and replace it as necessary。 4.The mouse will shut off automatically and enter sleeping mode for saving power when it's not used for a long time.To wake it up,press the right or left button.。 5.Never waste the battery and will it in fire.Put battery into battery recycle bin.。 Packing list:。 1 * Product。 1 * Instruction。 1 * Packing box。 Notice:。 All images and descriptions are for illustrative purposes only. Product specification, functions and appearance may vary by actual usage. The color deviation is subject to actual system configuration and slight dimension difference is allowed due to manual measurement.。 。 。 。