1890年-2020年

The Longest Sensing Distance is Up to 10 Meters LXYLQ 2.4G USB Wireless Mouse 1600DPI Wireless Transmission

LXYLQ 2.4G USB Wireless Mouse, 1600DPI Wireless Transmission, The Longest Sensing Distance is Up to 10 Meters,Red: Video Games. The left and right buttons use 10 million life switches, using intelligent sleep technology, disable automatic power off to save power 。 Ergonomic design, optical movement positioning, practical and comfortable, precise movement. Number of buttons: three buttons 。 Receiving distance: 10 meters, receiving method: wireless receiving 。 DPI: 1600DPI, the left and right buttons are silent and silent to prevent noise 。 W8 uses a single AA battery, easy to install, practical range: home office games 。 Type: Optical mouse。Mouse size: Normal mouse (100-120mm)。Connection with computer : Wireless。Applicable models: laptop。Photoelectric resolution: 1600dpi (dpi)。Number of buttons: 4 (key)。Interface: USB。Wireless transmission frequency: 2.4GHz。Whether to support ergonomics: support。Adjustable resolution: third gear and below。Operating distance: 10 (m)。Working method: Photoelectric。Roller direction: four-way wheel。Product size :111MM*64.5MM*32MM。Product weight: 55 (KG)。1: take out the wireless USB receiver "under the mouse battery cover"。2: insert USB into the computer before taking over。3: load AA battery, turn on the power switch, and connect automatically after 10 seconds。4: move the mouse, you can move to complete the connection, you can use 。 。 。