1890年-2020年

Keyboard & Mice Products Black Color : Black Computer Products V9 USB 7 Buttons 4000 DPI Wired Optical Colorful Backlight Gaming Mouse for Computer PC Laptop

Computer Products V9 USB 7 Buttons 4000 DPI Wired Optical Colorful Backlight Gaming Mouse for Computer PC Laptop (Black) Keyboard & Mice Products (Color : Black): Video Games. Buy Computer Products V9 USB 7 Buttons 4000 DPI Wired Optical Colorful Backlight Gaming Mouse for Computer PC Laptop (Black) Keyboard & Mice Products (Color : Black): Gaming Mice - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Wired Optical Gaming Mouse 。 Good Quality with LED Breathing Light 。 Convenient For Computer 。 V9 USB 7 Buttons 4000 DPI Wired Optical Colorful Backlight Gaming Mouse for Computer PC Laptop (Black) 。 Control easy and comfortable。Suitable for people to control。1. Type: wired optical gaming mouse. 。2. 7 buttons, including two side buttons, for more convenient operation. 。3. The Max DPI: 4000 DPI. 。4. Four adjustable CPI: 800-1200-2400-3200 CPI. 。5. Breathing light of 7 color variations make your desktop illuminated. 。6. Support system: Windows XP / 7 / 8 / 10, Mac OS or later. 。7. Ergonomic design, long-term use without fatigue. 。8. User for: The high-end players & gaming professional players.。 。 。 。

Keyboard /& Mice Products Black Color : Black Computer Products V9 USB 7 Buttons 4000 DPI Wired Optical Colorful Backlight Gaming Mouse for Computer PC Laptop