1890年-2020年

Value-5-Star Sale USB Mouse Vertical Ergonomic Vertical Mouse 1000 DPI LED for PC Computer Black

Value-5-Star - Sale USB Mouse Vertical Ergonomic Vertical Mouse 1000 DPI LED for PC Computer Black: Video Games. 100% Brand new and High quality. 。 Office computer equipment accessories include: Computer Peripherals, External Storage, Computer Components, Memory Cards & Accessories, Computer Cables & Connectors, Networking, Office Electronics. 。 Excellent quality, fast delivery, simple after-sales. We make every effort to provide customers with satisfactory service. 。 90% conventional orders will be delivered within 15-25 days. 。 Please note that the products are only offered by Value-5-Star brand. Other sales people is not reliable. 。 Color: black Weight: approx. 8.2 x 10 x 8 cm (W x D x H) USB cable length: approx. 1,4 m Type mouse: vertical mouse with USB cable Powered by USB cable Color: blackWeight: approx. 8.2 x 10 x 8 cm (W x D x H)USB cable length: approx. 1,4 mType mouse: vertical mouse with USB cablePowered by USB cableButtons: 3 buttons (left button, right button and scroll wheel) + forward/ reverse button at the bottom (for web browsing and reading the files) Resolution: 1000 DPI Systems: Windows 2000/ VISTA/ WIN7/ WIN8/ Mac OS With LED light Package:1 x USB MouseNote:Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/-1-3cm. 。 。 。