1890年-2020年

BINGFEI Wireless Computer Mouse Mute Silent Click Button 1600DPI USB Optical Gaming Mice Ergonomic Mause Gamer: Video Games. 100% brand new and high quality. 。 Mute silence click designed, optical tracking technology, working on many different surfaces and ideal usage for home, office or game. 。 USB 2.4 GHz wireless mouse, comfortable touch. 。 Plug and play, no need to drive 。 System support: Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows 98, Mac OS, Windows ME, Windows 8 . 。 Material: Plastic。Scrolling Type: Scroll Wheel。Mouse Size: 143*90*30 mm。Color : Silver。Item name : Wireless mute sicient mouse。Power Supply: 2*AAA battery (not included)。Net Weight: 0.109kg。Package included:。1 x 2.4GHz Wireless Portable Optical Mouse (Battery not included)。1 x USB receiver。 。 。 。