1890年-2020年

Color : Black AK325 Girls Mechanical Backlit Gaming Keyboard

AK325 Girls Mechanical Backlit Gaming Keyboard (Color : Black): Video Games. The punk keycap has a bowl shape, which fully considers the natural fit of the fingers and the keyboard to avoid slipping when typing fast 。 Adopt long-life and high-elasticity silicone, which can fully absorb each keystroke and give you a quiet office environment 。 Low-light monochrome backlight board, with brightness adjustment, natural and comfortable light 。 Current / voltage: 5V / 500mA 。 System requirements: windows XP / 7/10 / IOS 。 1. The punk keycap has a bowl shape, which fully considers the natural fit of the fingers and the keyboard to avoid slipping when typing fast。2. Adopt long-life and high-elasticity silicone, which can fully absorb each keystroke and give you a quiet office environment。3. Low-light monochrome backlight board, with brightness adjustment, natural and comfortable light。4. Current / voltage: 5V / 500mA。5. System requirements: windows XP / 7/10 / IOS。6. Number of keys: 104。7. Size: about 447x131x31mm。8. Weight: about 620g 。 。 。