1890年-2020年

Programmable 3200 DPI 6 Button Gaming Mouse for Windows PC Gamer, Gaming Keyboard and Mouse Combo Colorful Lights Rainbow LED Backlit Keyboard with Ergonomic Wrist Rest

Gaming Keyboard and Mouse Combo Colorful Lights Rainbow LED Backlit Keyboard with Ergonomic Wrist Rest, Programmable 3200 DPI 6 Button Gaming Mouse for Windows PC Gamer,: Video Games. Buy Gaming Keyboard and Mouse Combo Colorful Lights Rainbow LED Backlit Keyboard with Ergonomic Wrist Rest, Programmable 3200 DPI 6 Button Gaming Mouse for Windows PC Gamer, : Gaming Keyboards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 【Gaming Keyboard and Mouse Combo】104 keys,19 keys non-conflict, multiple keys to Work/Game simultaneously,imitate mechanical feeling keys Ergonomic design for wired keyboard and mouse,Breathing LED Gaming Mouse and a Rainbow Backlit Gaming Keyboard. 。 Professional gaming keyboard mouse comboDimension:KeyboardSize:14.5*6.3*1.4inWeigth:1.69PoundCable length:~5ftMouse;Optical sensor, easy calibration gaming mice for best tracking performance in game.7 buttons, left click/right click/wheel click/DPI+ adjust/backward/forward/fire button Click Life:5 million timesSize: 4.23*2.51*1.31 inchUSB Cable: ~1.5 M/ 5 FtPackage Include1*Gaming Keyboard;1*Gaming Mouse1*User’s ManualNote;Gaming keyboard;LED LIGHTS Press button “ScrLk” ,turn on or off the rainbow lights.Gaming mouse;Two Modes for Choice: Gaming Mode & Multimedia Mode;Model 1: Gaming Mode(1) Left Button;(2) Right Button(3) Middle Button(4) Forward Button(5) Backward Button(6) DPI Button/Model SelResolution changeable & Indication: by press button (6) toadjust the resolution. Different LED color, different DPI.Details as below:Blue color: 1200dpi;Pink color: 1600dpiRed color: 2000dpiPurple color: 3000dpi(Note: this color just keep abt 3 seconds when you changedthe resolution, then the breath lighting will be changedbetween blue, purple, red & pink automatically)Breath LED: by press button (4) or button (5) firstly+ DPI button(6)at the same time to switch on/off funtion.Mode 2: Multimedia ModePress DPI button in 5 seconds, the LED light will be a flash,which means to enter into Multimedia Mode. When inMultimedia Mode, press DPI button in 5 seconds and theLED light will be a flash, which means to enter into Gamingmode. In Multimedia mode, the breath light is single color(7)and not changeable automatically.。 。 。 。