1890年-2020年

Zero Delay Arcade Game DIY Kits Retro Controller USB Encoder for MAME PC Game DIY HEEPDD Arcade Game Joystick

HEEPDD Arcade Game Joystick, Zero Delay Arcade Game DIY Kits Retro Controller USB Encoder for MAME PC Game DIY: Video Games. High Quality---Zero Delay Arcade USB Encoder with USB Cable & Wires. Perfect Kit for Arcade PC Game DIY Project. Use the accessories to build your own Arcade Game Machine. 。 More Professional---Professional 8 way Joystick with terminal for playing 2/4/8 way Arcade Fighting Games. A compact encoder with size of 8.5cm x 3.5cm. 。 Easy to Install---Easy installation design, simply connect your arcade controls to the encoder board with the included wires, then plug the encoder into your computer USB Port. And then enjoy your arcade games with your PC. 。 General Purpose---Support all windows systems, such as Windows XP, Win7, Win8, Win10, etc. Compatible Model: For MAME & For Fight Stick, etc. 。 After Sales Service---100% Satisfaction Guarantee. If for any reason you're not 100% Satisfied, please let us know and our customer service team will do our best to help you. 。 Specifications:。 Condition: 100% Brand New。 Material: Plastic & Metal。 Compatible Model: For MAME & For Fight Stick, etc.。 Support System: All windows systems such as Windows XP, Win7, Win8, Win10, etc.。 Push Button Color: Black, Blue, Green, Red, Yellow。 Encoder Size: Approx. 8.5 x 3.5cm / 5 x 50inch。 USB Cable Length: Approx. 1.8 meter / 70.9inch。 Joystick Size: Approx. 60 x 100mm / .36 x 3.9inch。 -Pin Cable Length: Approx. cm / 8.66inch。 Weight: 350G。 。 Package Includes:。 1 x Joystick。 1 x USB Encoder Board。 8 x 30mm Push Button。 x mm Push Button。 1 x USB Cable。 1 x Wire Cable for Buttons 。