1890年-2020年

34-Ounce Espresso Supply Inc 05331 Stanley ErgoServ Creamer Carafe

| Stanley ErgoServ Creamer Carafe, 34-Ounce: Coffee Creamer Carafe: Creamers. Shop Stanley at the Dining & Entertaining store. Free Shipping on eligible items. Everyday low prices, save up to 50%.. Holds 34 ounces (1 liter) 。 Keeps liquid cold or hot up to 6 hours 。 Lever action dispenser for single handed use and ergonomic handle for ease of use 。 Vacuum Insulated with NSF certified body and lid 。 Color coded lever tabs available to denote different types of dairy- cream, milk, skim, and soy 。 This creamer/carafe is made especially for commercial use. Vacuum insulated and NSF certified body and lid. The unique lever action dispenser makes it easy for for single handed use. The cleancoat finish resists fingerprints so it always looks nice in your café. Each carafe has an ergonomic handle for ease of use. Keeps liquid cold or hot up to 6 hours and the color coded lever tabs are available to denote different types of dairy -Cream, Milk, Skim, and Soy. Carafes are commercial dishwasher safe. 。 。 。