3dRose Garden Flag White

3dRose Garden Flag White: Home & Kitchen. Buy 3dRose Garden Flag White: Wall Clocks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Dimensions (in inches): 15 H x 15 W x 0. 1 D 。 High gloss mirror like finish, UV coated, scratch resistant aluminum; suitable for moist environment 。 Silent uncovered quartz mechanism. Requires one AA battery (not included) 。 Gold colored hour, minute and second hands 。 Numbers are printed as part of the image. Made in USA 。 Pink Ballerina with Heart Shaped Bokeh for Girls Wall Clock is a wonderful complement to any room in your home or office. Made of durable high grade aluminum. This frameless clock has a high gloss mirror like, UV coated, scratch resistant finish and is suitable for a moist environment. Sizes available range from 10" x 10" to 15" x 15". Requires one AA battery; not included. Battery box is not covered. Made in USA. 。 。 。

3dRose Garden Flag White