1890年-2020年

Unitedheart Aluminum Alloy Multifunctional Type-C Interface Card Reader Support USB 3.0 Hub Security Digital Memory Card Tf Card Reader Trolling Reel with Line

Unitedheart Aluminum Alloy Multifunctional Type-C Interface Card Reader Support USB 3.0 Hub Security Digital Memory Card Tf Card Reader Trolling Reel (with Line): Computers & Accessories. Buy Unitedheart Aluminum Alloy Multifunctional Type-C Interface Card Reader Support USB 3.0 Hub Security Digital Memory Card Tf Card Reader Trolling Reel (with Line): Memory Card Readers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ❤Type-C charging port, support USB 3.0, HUB, Security Digital Memory Card, TF Card slot. 。 ❤Multiple interface support plug and play and hot swap. 。 ❤USB 3.0 port supports to charge and transmit data for the USB device simultaneously. 。 ❤Card reader equipped, support SD/ SDHC/SDXC/MMC, support Micro SD/ TF memory card. 。 ❤The utility model can connect mouse, keyboard, mobile hard disk, and other external connecting devices. 。 。Search term:。Aluminum Alloy, Multifunctional, Type-C Interface, Card Reader, USB 3.0, HUB, Security Digital Memory Card, TF Card。Features:。Type-C charging port, support USB 3.0, HUB, Security Digital Memory Card, TF Card slot. 。Multiple interface support plug and play and hot swap.。USB 3.0 port supports to charge and transmit data for the USB device simultaneously.。Card reader equipped, support SD/ SDHC/SDXC/MMC, support Micro SD/ TF memory card.。The utility model can connect mouse, keyboard, mobile hard disk, and other external connecting devices.。Description:。Compact appearance, extreme simplicity, easy to carry.。Trendy upgraded style, so that the perfect combination of practical and fashion.。Aluminum alloy material through special refining process, can be pasteurized without deformation.。Specification:。Color: Gold/ Silver。Material: Aluminum alloy。Size: 75*37*12mm。Wire length: 12cm。Package includes:。1 x Multifunctional Card Reader。Notes:。Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures. 。 。 。 。