1890年-2020年

Color : Black LCD Screen Mobile Phone and Digitizer Full Assembly with Frame for Huawei Enjoy 8 Plus Black

Buy LCD Screen Mobile Phone and Digitizer Full Assembly with Frame for Huawei Enjoy 8 Plus (Black) (Color : Black): Screen Protectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The phone screen, also called the display, is used to display images and colors. 。 LCD Screen and Digitizer Full Assembly with Frame for Huawei Enjoy 8 Plus(Black) 。 The screen size is calculated on the diagonal of the screen, usually in inches, and refers to the length of the diagonal of the screen.。Before Installation NotesTips 1: Test before installation 。When testing, do not remove any protective film or tags. Please pay attention to the problem of static electricity. 。Before attempting any repair, be sure to ground yourself is an ESD (electro static discharge) strap. This will prevent static electricity from damaging the electronic components within the phone. 。Ensure you wear eye protection and use caution not to cut your finger with the glass splinters. 。Tips 2: Simulates testing 。Screen replacement is very fragile product. We strongly suggest test before installation. Please simulates testing, which means mobile phone apart, (motherboard + LCD or screen) connected audio cable and new replacement, power on, test finished. If test OK, please install it. If it can not show, please contact us at the very first time. And please do not force it to be installed in mobile phone. We will not be responsible once the screen is installed. 。Tips 3: Do not over-bend cable 。Please make sure LCD cable Do not over-bend. Over 90 degrees bent will cause black display.About the product1. Replacement LCD screen + touch screen digitizer assembly (with frame) for Huawei Enjoy 8 Plus 。2. Replace the old, broken, cracked, damaged one 。3. Make your device look more refreshing than ever 。4. Completely fit and work 。5. Each item has been checked and in good condition before shipping 。6. Professional installation is highly recommended. We will not be responsible once the screen is installed。The screen material is gradually becoming more and more important as the color screen of the mobile phone is becoming more and more popular.。 。 。 。