1890年-2020年

Antye Wireless Charger Sleep-Friendly Qi Wireless Charging Pad Stand Anti-Slip Rubber Base Compatible for iPhone X 8 8 Plus,Samsung Galaxy Note 8 S9 S8 Plus S6 S7 Edge Plus,Nexus 4 5 6 Blue, Round

Antye Wireless Charger Sleep-Friendly Qi Wireless Charging Pad Stand Anti-Slip Rubber Base Compatible for iPhone X 8 8 Plus,Samsung Galaxy Note 8 S9 S8 Plus S6 S7 Edge Plus,Nexus 4 5 6 (Blue, Round). Buy Antye Wireless Charger Sleep-Friendly Qi Wireless Charging Pad Stand Anti-Slip Rubber Base Compatible for iPhone X 8 8 Plus, Samsung Galaxy Note 8 S9 S8 Plus S6 S7 Edge Plus, Nexus 4 5 6 (Blue, Round): Charging Stations - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Wireless Charging Convenience : Incredibly simple to use, just place down your Qi-enabled device onto charger, and it starts charging immediately 。 Compact & Non Slip Design : Portable size with a simple, modern, compact design, easy to take it with you wherever you are; Non-slip rubberized coating keeps your phone in place 。 Sleep-Friendly : the green LED indicator will automatically shut off in 5 seconds, No annoying beeps, No blinking lights, offer you a good sleeping at night 。 Safe Protection : All chargers create some heat as they charge, wireless chargers are no different; An integrated smart chip prevents overheating, over voltage and short circuits, provides safety for your smartphones 。 What You Get : 1 × ANTYE Wireless Charger Pad, 1 × MicroUSB Cable, 100% No-hassle 12-month REPLACEMENT warranty and friendly customer service 。