1890年-2020年

Buy Huancement 25 PCS 9H 5D Full Glue Full Screen Tempered Glass Film for Vivo X9s Plus Phone Screen Protector: Screen Protectors - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 25 PCS 9H 5D Full Glue Full Screen Tempered Glass Film for Vivo X9s Plus 。 High-response and high-transparency. 。 The Screen Protector fully covers your phone's display, and is case-friendly due to the open edge design. Wear your favorite case and keep your screen protected at the same time! 。 The ultra thin screen protector promises full compatibility with touchscreen sensitivity and preserves your phone's original high-response touch feeling without any interference. 。 High-definition clear hydrophobic and oleophobic screen coating protects against sweat and oil residue from fingerprints. 。