1890年-2020年

Wireless Charger Qi-Certified Wireless Charging Dock with USB Port Charging Station for Multiple Devices i.VALUX 4 in 1 Wireless Charger for iPhone 11/X/Xs/Apple Watch/4/3/2/1 / Airpods

Wireless Charger, i.VALUX 4 in 1 Wireless Charger for iPhone 11/X/Xs/Apple Watch/4/3/2/1 / Airpods, Charging Station for Multiple Devices, Qi-Certified Wireless Charging Dock with USB Port. 【4 in 1 Charging】 Enables to Charge 2 Qi-Enabled Phone/ Airpods 2 and Apple watch 4/3/2/1 simultaneously. Light Portable to travel, you only need this wireless charger pad, help you free from the intricate cables and chargers 。 【Compatibility】Compatible with all supported QI wireless standard devices, Universal Compatible for iWatch series iWatch 4/3/2/1, Airpods and Phone 11/11 Pro/11 Pro Max/8/8 Plus/X / X Plus/Samsung Galaxy S6/ S6 Edge/ S7/ S7 Edge/ S8/ S8+/ Note 5/ Note 8/ S9/ S9+/ LG G3/ G4 / G5/ V30/ V30+ 。 【Advanced Silicone Material & Non-Slip Design】 Adopt advanced Silicone material, built-in magnetic module at the watch charging part, automatic location, and absorption via magnetic module 。 【USB PORTS】: USB in the back allows you to charge your iPhone / Apple Watch with the Additional Devices simultaneously. This stand offers you more convenience of charging your devices in one place 。 【What You Will Get】1*wireless charger pad(4 in 1), 1*9V3.5A adapter with type-C, 1*User Manual 。

Wireless Charger Qi-Certified Wireless Charging Dock with USB Port Charging Station for Multiple Devices i.VALUX 4 in 1 Wireless Charger for iPhone 11//X//Xs//Apple Watch//4//3//2//1 // Airpods