1890年-2020年

Orange Bluetooth LED Lightup Speaker EpicXL PK100 Halloween Dancing Pumpkin

EpicXL PK100 Halloween Dancing Pumpkin - Bluetooth LED Lightup Speaker, Orange: Electronics. Bluetooth speaker with LED Dancing flame inside 。 Inside LED flame dances to the Beat of the music 。 Two 5-watt speakers 。 Plays for 3 hours on One charge 。 Rechargeable 1200 mAh battery 。 Turn trick or treating into a party with this Flame Dancing, Bluetooth enabled Pumpkin speaker. It's equipped with two powerful 5-watt speakers to play the spookiest music while the LED Flames Dance to the Beat. The Pumpkin speakers 1200 mAh battery can last up to 3 consecutive hours on a single charge. Connect the Pumpkin to any Bluetooth enabled device, or by aux cable, and be sure to have the ultimate Halloween Accessory. 。 。 。