1890年-2020年

Rockville Rock Media Bluetooth Speakers+Subwoofer for MacBook/PC/Dell/Lenovo/Hp: Electronics. Buy Rockville Rock Media Bluetooth Speakers+Subwoofer for MacBook/PC/Dell/Lenovo/Hp: Portable Bluetooth Speakers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Rockville ROCK MEDIA Home/Computer Speakers and Subwoofer with Bluetooth/USB/SD/FM and Remote Control. Complete Home Media Audio System. 4.5” Subwoofer plays mid and bass frequencies (Ported enclosure for punchy bass). 。 (2) 3” Speakers for high frequencies (acoustically tuned for best sound quality). Peak Power Output: 100 Watts. Continuous RMS Power: 40 Watts. Frequency Response: 40 Hz - 20 kHz. Channel Separation: ≥ 55dB (1 KHz). Power Supply: 110V. 。 Built in top quality Bluetooth technology with enhanced data rate. Bluetooth Range: 33 ft.. Built in USB input to play back songs stored on a thumb drive (up to 32GB). Built in SD memory card slot allows playback of audio stored on a memory card (up to 32GB). Built in FM Radio. 。 Fully wooden enclosure for pure audiophile sound quality. Beautiful designer grade wood enclosure with gold finish looks great in any room or office. Convenient key controls on front panel. Full function remote control. Speakers each have 5 feet of speaker wire that get wired to the sub. 。 Subwoofer Dimensions (W x H x D): 7.88” x 9.06” x 9.06” inches. Speaker Dimensions (W x H x D): 3.75” x 5.9” x 3.55” inches (Per Speaker). Satellite Speaker Cable Length: 4.92 ft. Unit Weight: 9.04 Lbs.. Shipping Weight: 11.03 Lbs. 。

Rockville Rock Media Bluetooth Speakers+Subwoofer for MacBook//PC//Dell//Lenovo//Hp