1890年-2020年

Expanding Grip Socket for Cellphones,Rotation Pop Grip Holder for Phones iPad and Tablet-BTS BT ZY Universal Phone Grip Holder

ZY Universal Phone Grip Holder, Expanding Grip Socket for Cellphones,Rotation Pop Grip Holder for Phones, iPad and Tablet-BTS BT. Buy ZY Universal Phone Grip Holder, Expanding Grip Socket for Cellphones, Rotation Pop Grip Holder for Phones, iPad and Tablet-BTS BT: Stands - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. (Flexible Rotation) The phone grip supports 360 degree rotation and 180 degree flipping. You can freely hold your phone in any angles. Enjoy the most comfortable positions and viewing angles to watch and videos. 。 (Strong Adhesive) Super sticky adhesive can firmly and easily attach to any flat surface of your phone or phone cases, ensuring the holder tightly stick on your phone without falling. The adhesive can be reused. 。 (Multiple Uses) A small and slim ring holder can be used as a finger grip, a car mount holder, a kickstand and a cable winder. 。 (Universal Application)The sticky grip holder is suitable for all smartphones such as iPhone X, 8, 8 plus, 7,7 plus, 6s, 6 plus, Samsung Galaxy S8, S8 plus,S9.S9 plus, Note 8, Huawei, Google Nexus, HTC,Sony, iPad,tablets. 。 (Pattern does not fade and paint off)Thousands of pictures in my store 。 Thank you very much for choose us.Cell phone ring holder allows your hand to relax while securely holding your phone - never drop your phone again from lost grip.Good quality and useful£¡The strong 3M reusable sticker on back allows you to place it anywhere on your device, and replace any time you need, For best results put it on to a smooth, clean surface free of any dirt or oils. It is recommended that once you stick it to your device, to press it at least 10 seconds, and do not move ring holder at the first 24 hours, so that it will sticker firmly. 。 。 。