1890年-2020年

2 Feet 3 Inch X 4 Feet Non Slip Backing Washable Traditional Floral Area Rug Masada Rugs Beige

Masada Rugs, Traditional Floral Area Rug, Beige, Non Slip Backing, Washable (2 Feet 3 Inch X 4 Feet): Kitchen & Dining. Buy Masada Rugs, Traditional Floral Area Rug, Beige, Non Slip Backing, Washable (2 Feet 3 Inch X 4 Feet): Area Rugs - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ✅ Size: 2ft 3in x 4ft mat area rug. 。 ✅ Colors: beige ivory blue red brown. 。 ✅ Washable. Material: 95% Polyester 5% Cotton. Non slip PVC Dots. 。 ✅ Durable, lays flat, easy to maintain and clean. Does not shed. 。 ✅ Perfect for any room and decor. Will add beauty and style to your home. 。 。High quality classic persian vintage floral oriental design, 2 ft 3 in by 4 ft mat area rug. 。Made of 95% Polyester 5% Cotton. 。Easy to clean and vacuum, can be machine washed. 。Will serve as a beautiful focal point in your hallway, entryway, kitchen. 。Will upgrade the look and feel of your home living room bedroom. 。Unique design that would look great on any type of flooring. 。 。 。 。